Φυσικά και μπορείτε. Αν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξατε γνώμη για κάποιο προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών με δικά σας έξοδα, αρκεί το προϊόν και η αρχική συσκευασία του να είναι άθικτα. Για να προχωρήσετε με τη διαδικασία επιστροφής, πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής και να μας την αποστείλετε μαζί με το προϊόν στη διεύθυνση Το εργαστήρι, Λ. Ηρακλειου 327, 14122, Νέο Ηράκλειο, Αττικής. Θα σας αποστείλουμε ηλεκτρονικά έναν πιστωτικό κωδικό ίσης αξίας με το επιστρεφόμενο προϊόν, τον οποίο θα μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μία επόμενη αγορά σας. Σημείωση: Επιστροφές εκπτωτικών ειδών δεν επιτρέπονται.

Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν τα προϊόντα να φτάνουν σε εσάς σε άριστη ατάσταση. Αν παρ’ όλ’ αυτά παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, παρακαλούμε, συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής, στείλτε την μαζί με το προϊόν στη διεύθυνση Το εργαστήρι, Λ. Ηρακλειου 327, 14122, Νέο Ηράκλειο, Αττικής και εμείς θα αναλάβουμε τα έξοδα επιστροφής (εξαιρείται το κόστος αντικαταβολής) και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 15 ημερών στην πιστωτική σας κάρτα ή σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής του συγκεκριμένου προϊόντος. Εναλλακτικά, αν επιθυμείτε, θα σας αποστείλουμε έναν πιστωτικό κωδικό ίσης αξίας με το επιστρεφόμενο προϊόν, τον οποίο θα μπορείτε να εξαργυρώσετε σε μία επόμενη αγορά σας.

Αν αλλάξατε γνώμη για μία αγορά σας, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει εσάς, ενώ δεν θα επιβαρυνθείτε με το κόστος της νέας αποστολής, σε περίπτωση που θέλετε άλλο προϊόν αντί του επιστρεφόμενου. Αν το λάθος είναι δικό μας, αν δηλαδή παραλάβατε λάθος προϊόν ή ελαττωματικό προϊόν, τότε τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν Το εργαστήρι. Το κόστος αντικαταβολής δεν επιστρέφεται.

Συνιστούμε να στέλνετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε με κάποια υπηρεσία κούριερ για περισσότερη ασφάλεια, καθώς δεν φέρουμε ευθύνη για προϊόντα που τυχόν χαθούν ή υποστούν ζημιές κατά την επιστροφή τους προς εμάς.

Ναι, αλλά μόνο κατόπιν συνεννοήσεως. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@toergastiri.com.gr ή στο τηλέφωνο 2102841750, Δευτέρα έως Παρασκευή 9-2μμ, και θα κανονίσουμε την ημέρα και ώρα κατά την οποία μπορείτε να περάσετε από τη διεύθυνση Το εργαστήρι, Λ. Ηρακλειου 327, 14122, Νέο Ηράκλειο, Αττικής και να επιστρέψετε το προϊόν.