Περσίδες – Βενετικά στόρια

Ξύλινα Βενετικά στόρια 25mm/50mm

Ο πιο ζεστός τρόπος σκίασης, οι οριζόντιες ξύλινες περσίδες χειροκίνητες ή ηλεκτροκίνητες, εναρμονίζονται απόλυτα με οποιοδήποτε διακοσμητικό ύφος. Στην μεγαλύτερη ποικιλία φάρδους περσίδας, σε πάνω από 15 χρώματα, ποικιλία τιμών στις διαστάσεις που επιθυμείτε.

Περσίδες Αλουμινίου

Με μία από τις μεγαλύτερες ποικιλίες σε χρώματα, σε 15mm, 25mm και 50 mm, στις επιθυμητές διαστάσεις. Μονόχρωμες, διάτρητες και μεταλλιζέ αλλά και με την δυνατότητα συνδυασμού χρωμάτων στη ίδια περσίδα. Οι περσίδες αλουμινίου είναι ιδανικές για τα παράθυρα που έχουν άμεσο φυσικό φως, ενώ είναι η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν την ανθεκτικότητα, την αξιοπιστία και τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ρωτήστε μας για την δυνατότητα εφαρμογής και σε επικλινείς επιφάνειες.

Κάθετες περσίδες

Ο παραδοσιακός τρόπος σκίασης γραφείων, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων και πλέον και στη σύγχρονη μοντέρνα κατοικία. Εκτός από τις κλασικές επιλογές υφασμάτων κατακόρυφων περσίδων, προσφέρουμε σε custom-made λύσεις με πληθώρα από επιλογές σε χρώματα και τύπους υφασμάτων, διάτρητα, black out, bamboo και δίχτυ που θα σας απελευθερώσουν δημιουργικά για να υλοποιήσουμε από κοινού τις ιδανικές περσίδες για το χώρο σας.

Δυνατότητα εφαρμογής σε επικλινείς επιφάνειες και φυσικά ηλεκτροκίνησης.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ ‘Η ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟ ESHOP MAΣ

Δείτε τις συλλογές μας