Συχνές Ερωτήσεις

Μπορούμε να φτιάξουμε από την αρχή τον καναπέ που μας αρέσει, στις διαστάσεις που θέλουμε?

ΝΑΙ. Σε συνεργασία με σκελετοποιό και ταπετσέρη μπορούμε να διαλέξουμε το σχέδιο, τις διαστάσεις, την ποιότητα των μαξιλαριών (πούπουλο, αφρολέξ, latex κ.τ.λ.) και φυσικά να το ντύσουμε με το ύφασμα της αρεσκείας μας. Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής σκελετού ή σχεδίου που έχετε δει σε περιοδικό ή αλλού.

Αναλαμβάνετε την αλλαγή ταπετσαρίας σαλονιού?

ΝΑΙ.Έμπειρος συνεργάτης μας σας επισκέπτεται, βλέπει το σαλόνι (αν πρέπει να αλλαχτούν ιμάντες, μαξιλάρια κ.τ.λ.) και μετρά. Διαλέγετε το ύφασμα που επιθυμείτε και μετά τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς.

Γιατί μου προτείνουν να αγοράσω 1 ή και 2 μέτρα εξτρά από την ταπετσαρία του επίπλου μου?

Διότι μπορούμε να κρατήσουμε το σαλόνι μας και 10 και 20 χρόνια. Εάν σε αυτό το διάστημα πάθει κάτι ένα σημείο του καναπέ ή μαξιλάρι , όπως κάψιμο από τσιγάρο ή σκίσιμο από αιχμηρό αντικείμενο, να μπορούμε να το επιδιορθώσουμε χωρίς να ξαναλλάξουμε ταπετσαρία. Το κάθε ύφασμα σαν κωδικός μπορεί να κρατήσει από 3 έως και 10 χρόνια, όμως και να το ξαναβρούμε να το ξαναπαραγγείλουμε, η απόχρωση του υφάσματος μπορεί να διαφέρει από παρτίδα σε παρτίδα. Παραγγέλνοντας λοιπόν λίγο παραπάνω ύφασμα είμαστε πιο ασφαλείς.

Υπάρχει δυνατότητα μελέτης του χώρου μου?

Φυσικά. Σας επισκεπτόμαστε, μετράμε, προτείνουμε. Μετά από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, μπορούμε να σας δώσουμε τις ιδανικότερες λύσεις για χρώματα και σχέδια τόσο για τις κουρτίνες όσο και για τους καναπέδες, τα μαξιλάρια, τα χαλιά, τις ταπετσαρίες τοίχου.

Ποιος θα μου τοποθετήσει τις κουρτίνες?

Εξειδικευμένο συνεργείο, γρήγορο και άψογο, μπορεί να τοποθετήσει τα κουρτινόξυλα και τις κουρτίνες εύκολα, γρήγορα, καθαρά και με ασφάλεια.

Τι εννοείτε όταν λέτε ειδικές κατασκευές?

Διαθέτωντας ένα πλέον εξειδικευμένο atelier μπορούμε να ράψουμε ό,τι μας ζητηθεί. Σχέδια που θα δείτε σε περιοδικά, ειδικές διαστάσεις σε σεντόνια (ακόμη και για στρογγυλά κρεβάτια), τραπεζομάντηλα, διακοσμητικά μαξιλάρια σε ότι σχέδιο μπορούμε να φανταστούμε, μαξιλάρια για πάγκους εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, μαξιλάρια για πισίνες και φερ-φορζέ, καλύμματα για καναπέδες για κεφαλάρια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Τελευταία είναι πολύ συνηθισμένο να φτιάχνουμε ποδόγυρους ασορτί με καλύμματα κεφαλαριών και συνδυασμένα με κουνουπιέρες.