Ποιοι Είμαστε

Το Εργαστήρι Fabric Design Workshop δημιουργήθηκε το 1992 ως φυσική συνέπεια της προσωπικής μας αγάπης για την διακόσμηση και την υψηλή αισθητική καθώς και της επαγγελματικής μας φιλοδοξίας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Από εκείνη την ημέρα δεν έχουμε σταματήσει να ανακαλύπτουμε και να διαθέτουμε στους πελάτες μας καταξιωμένα brands υφασμάτων εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης και ταπετσαρίας από χώρες με πλούσια παράδοση στο ύφασμα όπως Ολλανδία, Ισπανία, Γαλλία και Βέλγιο που σε συνδυασμό με τις μοναδικές μας υπηρεσίες σε πατρόν, ραφή και τοποθέτηση, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες custom made λύσεις για κάθε χώρο σας.

γιατι να μασ επιλεξετε

Κάθε project, ανεξαρτήτως μεγέθους, για εμάς είναι προσωπική υπόθεση. Από τη στιγμή που θα μοιραστείτε μαζί μας το όραμα σας θα σας καθοδηγήσουμε για να σας προσφέρουμε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε. Από την πιο απλή ραφή κουρτίνας ενός δωματίου έως την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού σκίασης, από την διακόσμηση ενός επαγγελματικού χώρου ή την ανανέωση του χώρου η ομάδα μας είναι παρούσα σε κάθε βήμα προτείνοντας σας την ιδανική λύση μέσα από μια πλούσια συλλογή από ταπετσαρίες τοίχου, υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες κ.α.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΑΣ

Η πολυετή μας πείρα, η βαθιά γνώση του αντικειμένου και η μοναδική μας αισθητική αντίληψη είναι η εγγυήση μας για την ιδανική διαμόρφωση και την αναβάθμιση κατοικιών, ξενοδοχειακών μονάδων, σκαφών αναψυχής και εξωτερικών χώρων. Μέχρι σήμερα Το Εργαστήρι Facric design Workshop έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε επαγγελματικά projects, επώνυμες κατοικίες και σε πλήθος πελατών με υψηλές απαιτήσεις. Θα χαρούμε να είστε το επόμενο μας ραντεβού και να συμβάλλουμε στην ανανέωση του δικού σας χώρου.